Skt Hans Aften 2024

Frivilligbank

Kære landsbybo;

Vi har holdt fællesmøde med områdets foreninger.

Vi har alle et mål om at bidrage til et aktivt område med fællesskaber og spændende aktiviteter, men vi står også alle med den samme udfordring…

VI MANGLER FLERE HÆNDER FOR AT KOMME I MÅL

SÅ ønsker du at gøre en indsats for det lokale fællesskab, så meld dig til vores FRIVILLIGBANK

Opgaverne er mange og alsidige og løses sammen med andre, så du kommer med GARANTI til at blive en del af nye fællesskaber. Det kan være ALT fra borddækning, madlavning, maling, at gå til hånde ved arrangementer osv.

Du styrer selv, hvor ofte og hvor meget du vil være med. To timer om året er også en værdsat håndsrækning

Så… udfyld og send formularen herunder. Vi sender en mail ud til alle jer i frivilligbanken, hver gang vi mangler flere hænder. Er det en opgave for dig, melder du tilbage ellers gør du ikke noget;

Vi håber rigtig mange har lyst til at give en hånd med og blive en del af er endnu større fællesskab.

Lørdag den 6 april, dannede gymnastiksalen på skolen endnu engang rammen om gymnastik opvisningen, en super hyggelig dag, med et meget stort fremmøde af både gymnaster og mange tilskuere. Dejligt at så mange bakker op om vores lille forening.

Ved dette års opvisning blev Hans Holde 60 år Jubilæum i foreningen, også markeret. Hans startede i 1963 med at lede springhold og senere overtog Hans også herreholdet, som han stadig er leder for. Kæmpe tillykke til Hans for hans flotte præstation.

Dagen blev afsluttet med en super hyggelig fællesspisning for de ca.40 der have valg at blive og spise pizzaer.

Tak til alle for den store opbakning til dette arrangement.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Gørslev Idrætsforening tilbyder som noget nyt

Parkinson Ballroom Fitness™ i Gørslev

Som en del af ’Dans med parkinson’, er målet at samle parkinson familier omkring dansetræning, musik og livsglæde.
Første gang: 3. januar 2024

Tidspunkt: onsdag kl. 16.30 -17.30

Danseinstruktør: Lone K. Jørensen
Adresse: Gørslev Forsamlingshus, Trekanten 10 ,Gørslev 4100 Ringsted (Køge kommune)
Pris: 50 kr. pr. person pr. gang
Tilmelding sker pr. sms til Lone 21 82 22 82

Betaling via Mobilepay 88430

Medbring gerne ledsagere, det kan feks. være din ægtefælle, søster, bror, kæreste, barn, nabo, kusine/fætter eller kollega.