Nyheder / Kalender for for Gørslev Idrætsforening – 2019

Baby-gymnastik

Baby-gymnastik i Gørslev

HUSK at tilmelde dit barn til vores nye babygymnastikhold, som starter mandag den 7/10 kl.16.30, motorikrummet i SFO bygningen.

Ballroom Fitness

Ballroom Fittness i Gørslev Idrætsforening

Ballroom Fitness er blevet taget fantastisk godt imod, og vi er meget overvældede over den store tilslutning.

Vi glæder os meget til at danse sæsonen igennem!

Gymnastik 2019/2020

Programmet for den kommende sæson 2019/20 kan ses under afdelingen - der er meget at vælge imellem.

Parkour i Gørslev

Vi håber, at finde en frisk M/K over 16 år, der har lyst til at være instruktør, så parkour for børn også kan tilbydes, når den kommende sæson starter i uge 38.

Har du god energi, interesse for børn, og lyst til at udfolde dig med parkour, er det lige netop dig vi mangler. Erfaring som instruktør er ikke et krav, da Gørslev Idrætsforening tilbyder kurser hos DGI, samt gerne hjælper og støtter i opstarten af holdet. Skattefri godtgørelse udbetales.

Vi håber at høre fra dig, og glæder os at byde dig velkommen i foreningen.

Hvis dette kunne have din interesse, kan du kontakte:

Helle Hansen 3036 3952

Gymnastikopvisning i Gørslev Idrætsforening.

Lørdag den 30.marts afholdt Gørslev Idrætsforening den årlige gymnastikopvisning.

En velbesøgt og rigtig hyggelig eftermiddag, stor tak til alle, der lagde vejen forbi. Efter opvisningen blev der uddelt 5 års erindringsglas til Hanna Johansen og william krog, stort tillykke til dem begge. Igen i år var der mange, der valgte at blive til spisningen, og vi havde en super aften, tusind tak til alle gymnaster og instruktører, for et vellykkede arrangement.

Selvom vinter sæsonen er afsluttet, er der stadig mulighed for at røre sig, der er forårs hold for cirkeltræning mandag og/eller onsdag aften, Yoga hold start op igen den 29.april kl.19.15. og Idrætsmærket den 30.april. For flere oplysninger om tidspunkter, priser og tilmelding, samt foreningens øvrige aktiviteter, se foreningens hjemmeside www.goerslev-if.dk

Helle Hansen, Gymnastikudvalget

Gørslev Idrætsforening

Se billedeserie fra opvisningen herunder