Dart

Kontingent under 18 år: kr. 200 excl. Licens pr. ½ år

Sted:                            Gørslev Idrætsforenings klubhus

Yderligere oplysninger:  Søren Raun tlf. 52 30 67 08

Ønsker du at spille kampe i Dansk Dart Union skal du også have en spiller licens som koster 180 kr/sæson.

Dart er for alle – uanset om du har spillet før eller ej.

Vi er en flok dartspillere, der mødes hver mandag og torsdag i Gørslev Idrætsforenings klubhus, og vi vil gerne dele vores glæde ved at spille dart med nye spillere.

Er du nybegynder, eller den nye Michael van Gerwen?

Hvis du er melem 12 år og ???, så mød op til gratisk prøvetræning.

DU er selvfølgelig også velkommen til at komme på en hvilken som helst mandag eller torsdag, som passer dig. Omgangstonen er hjertelig og fri, og alle bliver modtaget med åbne arme, så det er nemt at falde til.

Der vil være mulighed for at låne pile, hvis du ikke selv har. Der er altid gratis kaffe, vand og øl kan køes i kiosken. Så kom og prøv en dejlig sport sammen med nogle  glade dart entusiaster.

Dart DDU (tilmelding herunder)

Tilmelding herunder, hvis du ikke spiller turnering

Dart Passiv (tilmelding herunder, hvis du ikke spiller turnering og blot ønsker at være passiv)

Vær opmærksom på, at når du betaler ovennævnte indmeldelse i Dart tilmelder du sig samtidig til et abonnement i klubben, som giver klubben mulighed for automatisk at trække kommende kontingentopkrævninger på dit kort. Dine kortoplysninger bliver ikke opbevaret af klubben eller DBU - de ligger udelukkende hos vores certificerede betalingspartner. Du kan ikke deltage hvis du ikke vil acceptere dette. Du kan altid framelde dig ved at kontakte den ansvarlige for Dart afdelingen.