Fodbold

Gørslev IF har en velfungerende fodboldafdeling.

Vi er meget stolte over at have et serie 1 hold, hvilket blev en realitet i juni 2018. Aldrig har klubben spillet højere og det giver selvfølgelig en masse udfordringer som vi løbende forsøger at løse. Vores serie 4 hold er et vigtigt bindeled til serie 1, da det er her at spillere får lov til at vise at de står på spring til serie 1, samtidig er det holdet til dem der ikke har de meget store ambitioner.

Vores veteranhold har i øjeblikket vokseværk, for med over 20 spillere er der kamp for at komme på holdet.

For tiden har vi ingen ungdomshold, men er du fyldt 16 år, er du meget velkommen til at spille i vores senior afdeling. Kontingent for U18 er på 1100, pr sæson. Det er delt over 4 gange på 275,- pr. gang.

Senior:

Før du kan spille, skal du betale kontingent og det gøres ved at følge dette link.

Kontingent Senior 2019: kr.1500,-

Beløbet betales over 4 gange. Kr. 375,- ved tilmelding.

Derefter kr. 375,- 1. maj, 1. aug. og 1.okt. (bliver trukket automatisk på dit tilmeldte kort)

Link:

Veteran fodbold

Kontingent Veteran 2019: kr.800,-

Beløbet betales over 2 gange. Kr. 400,- ved tilmelding

kr. 400,- 1. aug. (bliver trukket automatisk på dit tilmeldte kort)

Link:

Senior:

Vi træner hver tirsdag og torsdag fra kl.18.00 - 20.00

Man skal være omklædt og klar kl. 18.00

Yderligere oplysninger: Bo Hansen - telefon 21 49 62 30 eller Finn von Bulow - telefon 24 20 37 33

Læs mere om Gørslev Fodbold på Facebook - klik på denne linie

Turneringprogram kan findes her - klik på denne linie

Veteran fodbold

Veteranholdet træner hver søndag kl. 10.00 ved Gørslev klubhus (hele året rundt).

Holdet lægger stor vægt på det sociale hvilket betyder at der afholdes arrangementer som fællesspisning, afslutningsfest, grill efter udvalgte kampe, Møgeltønder Cup osv.

For at spille turneringskamp skal man som udgangspunkt være fyldt 50 år, men det er ikke en betingelse for at komme og få rørt sig lidt om søndagen.

Kontingent for et kalenderår er pt. kr. 800,-

Turneringprogram kan findes ved at klikke på denne linie

For nærmere info kontakt: Mark Erfurth telefon 20 21 30 40