Parkour i Gørslev

Vi håber, at finde en frisk M/K over 16 år, der har lyst til at være instruktør, så parkour for børn også kan tilbydes, når den kommende sæson starter i uge 38.

Har du god energi, interesse for børn, og lyst til at udfolde dig med parkour, er det lige netop dig vi mangler. Erfaring som instruktør er ikke et krav, da Gørslev Idrætsforening tilbyder kurser hos DGI, samt gerne hjælper og støtter i opstarten af holdet. Skattefri godtgørelse udbetales.

Vi håber at høre fra dig, og glæder os at byde dig velkommen i foreningen.

Hvis dette kunne have din interesse, kan du kontakte:

Helle Hansen 3036 3952

Programmet for den kommende sæson 2019/20 er under udarbejdelse, men vi kan allerede nu afsløre, at vi som nyt vil have Ballroom fitness på programmet (mandag) og at vi som tidligere år også vil tilbyde Yoga, Cirkeltræning, Herreholdet, børnegymnastik for de mindste samt spring for 6-14 årige.

Gymnastik indmeldelse og betaling herunder - se under respektive aktivitet:

Herunder ses et video klip fra Cirkeltræningen på Skolen for nogle år tilbage.