Sket siden sidst

Aktivitetsdag på Gørslev Stadion, lørdag den 15. september

Se video herunder for diverse aktiviteter som dagen bød på.

Sankt Hans Aften, lørdag den 23. juni 2018

Lørdag den 23. juni 2018 kunne Gørslev Idrætsforening fejre den årlige Sank Hans Aften på Idrætspladsen. Som altid et hyggeligt arrangement med grillning af medbragt mad og samvær med en masse andre mennesker.

På grund af tørke for forbud mod afbrænding, blev arrangementet afholdt uden Sankt Hans bål. Men det var ikke noget problem, for da spillede man bare lidt rundbold i stedet for, noget som alle i alle aldre deltog i.

Selvom det i år ikke var muligt at sende heksen til Bloksbjerg, blev der leveret en flot båltale af Ken Kristensen (medlem af Kultur- og Idrætsudvalget i Køge Kommune for Venstre).

Oprykningskamp fra serie 2. til serie 1. - lørdag den 9. juni 2018 i Gørslev

Den største kamp i foreninngens 131 årige historie - fra serie 2 til serie 1 fodbold. Se højdepunkterne fra kampen herunder:

Fredagsbar i klubhuset - 8. juni 2018

Den 8. juni - dagen før kampen af alle - var der arrangeret fredagsbar i klubhuset. En hyggelig aften som altid, men denne gang arrangeret i forbindelse med Gørslev's serie 4. kamp mod Benløse IF. Desværre tabte Gørslev med 0-3, men det råder de nok bod på en anden gang.

Fredagsbar med kik til Serie 4. spillerne i banen

Omkring 20 personer havde fundet vej til arrangementet - alle hyggede sig i sommervarmen - og det gør de nok også næste gang der bliver lavet fredagsbar, med eller uden fodbold.

En tak til Helle og andre for at stable den slags "events" på benene!